Tapasztalatok általában

Tudatosabban élek

“A tanfolyam egy mindenre kiterjedő módszert adott a kezembe, hogy az életem tudatosabban… Részletek „Tudatosabban élek”

Nem kaptam levegőt…

„Régóta vagyok asztmás. Ma hajnalban felébredtem, és nem kaptam rendesen… Részletek „Nem kaptam levegőt…”

Eltűnt az idegesség

“A tanfolyam egy újabb módszert adott a kezembe, hogy az életem tudatosabban… Részletek „Eltűnt az idegesség”

Elfogadás, türelem, nyugalom

„Megtanultam az elmém elkalandozásaira úgy tekinteni, hogy az… Részletek „Elfogadás, türelem, nyugalom”

Új életszemlélet, feltáratlan kincsek

„Az MBSR tréning számomra egy új életszemléletet, életérzést hozott, eddig feltáratlan kincsekhez… Részletek „Új életszemlélet, feltáratlan kincsek”

Magyarázat az emberi létről

„Megnyugtató, hogy ez a módszer megmagyaráz sok mindent az emberi Létről, amire eddig sehol nem találtam a kielégítő… Részletek „Magyarázat az emberi létről”

Bárcsak mindenki így élhetne

„Külön örülök, hogy egy kis csapatban tudtam részt venni ezen a tanfolyamon, családias környezetben.… Részletek „Bárcsak mindenki így élhetne”

Ép lélekben ép test

„Lelki béke uralkodik el bennem a meditációk alatt és után, ami még inkább megerősít abban, hogy ép lélekben ép test… Részletek „Ép lélekben ép test”

Versengés nélküli szeretet

„Általatok megismerhettem azt a csodát, amit már régen kerestem. Ez nem más, mint az MBSR… Részletek „Versengés nélküli szeretet”

Tökéletes gyógyír

„Azoknak ajánlom a tréning mielőbbi elkezdését, akik stresszes életet… Részletek „Tökéletes gyógyír”

Csökken a fájdalom

„A legérdekesebb a fájdalom csökkentés megtapasztalása azáltal, hogy elfogadom a fájdalmat, úgy ahogy van, megengedem, hogy… Részletek „Csökken a fájdalom”

Életem legjobb döntése

„Valahol a szívem mélyén már nagyon régóta tudom és tudtam, hogy mi a jó nekem, csak nem volt meg a kezdő… Részletek „Életem legjobb döntése”

Azonnal enyhült a fogfájásom

„A múlt héten fájt a fogam! A légvétel is fájdalmas volt. Bejelentkeztem… Részletek „Azonnal enyhült a fogfájásom”

Mi a legértékesebb

„Mit tanultam? Egyszerűen boldogságot! Szeretetet, elfogadást, megbocsájtást! Mit tapasztaltam? Belső békét, nagy… Részletek „Mi a legértékesebb”

Egy életen át

„Mérhetetlenül hálás vagyok Nektek (és magamnak), hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon. Kincset kaptunk Tőletek a kezünkbe, amit becsülni, óvni, védeni kell egy életen… Részletek „Egy életen át”

Minden munkahelyen elvégeztetném

„Minél többet gyakorolok, egyre többet vagyok a jelenben, és észreveszem, ha… Részletek „Minden munkahelyen elvégeztetném”

Kevésbé fáradok a munkában

„A tanfolyam során gyakorolt tudatos megfigyelést rendszeresen átültetem a napi… Részletek „Kevésbé fáradok a munkában”

Szeretem a gyakorlatokat

„Nagy élmény volt a 8 hét minden alkalma, vártam hogyan jutunk el a végső… Részletek „Szeretem a gyakorlatokat”

Nem a kortól függ

„Idős korom miatt némi előítélettel vártam a tréninget, de nagyon hamar rájöttem: ha változást akarok az életemben, nekem kell… Részletek „Nem a kortól függ”

Az egész családnak jót tett

„A környezetem visszajelzései is bizonyítják, hogy már a 8 hét alatt sikerült egy magasabb rezgésbe… Részletek „Az egész családnak jót tett”

Ennek van egyedül értelme

„Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy eljuttattátok hozzám is a lehetőséget! Nagy örömmel tölt el, hogy ennyien… Részletek „Ennek van egyedül értelme”

A házimunka is más élmény

„Felhagytam azzal a szokásommal, hogy már reggel azon töprengek, hogy mennyi dolgom lesz, és mennyire el leszek fáradva a nap… Részletek „A házimunka is más élmény”

A veszteség „feldolgozható” mindfulnessel

„Férjem 6 evvel ezelőtt hirtelen elhunyt, ezt nem tudtam feldolgozni, nem tudtam őt… Részletek „A veszteség „feldolgozható” mindfulnessel”

Amikor a logika nem működik

„Amit tőletek, általatok tanultam, egyike azoknak az apró csodáknak, mint az összes zseniális felfedezés: végig az orrod előtt… Részletek „Amikor a logika nem működik”

Minden alkalom magával ragadott

„Mindig nagyon vártam a hétfői foglalkozásokat, amelyen komplex életvezetési ismereteket kaptunk, élvezetes, közérthető, hiteles… Részletek „Minden alkalom magával ragadott”

Éld a saját Életed

„Az életet élni kell, és ehhez jobb eszköz nem is lehetne a… Részletek „Éld a saját Életed”

Üzenem: ébredjetek! Most!

„…Bámulatos ez az egész! És ez csak egy töredéke, annak az egésznek, amekkora lehetőség ebben… Részletek „Üzenem: ébredjetek! Most!”

Megtaláltam, amit kerestem

„Ez a tanfolyam sokkal többet adott nekem, mint, amit egyáltalán reméltem. Ebben a módszerben találtam meg, amit mindig is… Részletek „Megtaláltam, amit kerestem”

Benned van a tudás

„Biztatok mindenkit, hogy ismerje meg és fedezze fel önmagában ezt a nagyszerű tudást. Ehhez az egészségmegőrző módszerhez nem… Részletek „Benned van a tudás”

Az ember boldog, pusztán azért, mert létezik

„A Mindfulness egy nagyon gyakorlati módszer arra, hogy a figyelmünket a gondolatokról a tényleges valóságra tudjuk átirányítani, ami valójában… Részletek „Az ember boldog, pusztán azért, mert létezik”

Hiszek abban, hogy egészséges vagyok!

„Hiszek abban, hogy egészséges vagyok! Tudom, hogy a szeretet, magam iránt is, az a végtelen energia, ami egészségessé tesz és megtart… Részletek „Hiszek abban, hogy egészséges vagyok!”

A 8 alkalom beszínezte napjaimat

„A kurzus segített megérteni számomra, hogy teljesen felesleges energiát, időt belefektetni a múlton való… Részletek „A 8 alkalom beszínezte napjaimat”

Pontosan azok a témák kerültek más megvilágításba, amelyekkel „gondom volt.”

„Most nyitottan, kíváncsian vártam ezt a kurzust, ami nagyon sok új tudást, a gyakorlatok által csodás megtapasztalásokat, a meditációk áldásos hatását, szemléletváltást… Részletek „Pontosan azok a témák kerültek más megvilágításba, amelyekkel „gondom volt.””

A jelen pillanatot megélni kell, nem pedig gondolkodni róla

„Fantasztikus dolog, amit csináltok, és nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Én igazából a lényeget értettem… Részletek „A jelen pillanatot megélni kell, nem pedig gondolkodni róla”

Ez a dolgok alfája és omegája…

„Bennem az fogalmazódott meg a hetek során, hogy ez a minden. Ez a dolgok… Részletek „Ez a dolgok alfája és omegája…”

Bárhol és bármikor képes vagyok megélni

„Megértettem, hogy nem az El Caminot kell újra meg újra végig járnom (már 2x végig… Részletek „Bárhol és bármikor képes vagyok megélni”

Megtörténik minden magától

„Nem kell akarnom, terveznem, mert megtörténik minden… Részletek „Megtörténik minden magától”

A lovaglást is új szemlélettel élem meg

„A sétáló meditációt rendszeresen alkalmazom, amikor a lovas edzés végén a lóval levezető sétálok. Azelőtt ezt untam, és már mentem volna a… Részletek „A lovaglást is új szemlélettel élem meg”

Más szemmel látom a világot…

Kedves Kati és János! A Mindfulness tréning egy nagyon jól felépített elméleti és gyakorlati anyagból áll. Minden egyes alkalommal, szinte ittam a szavakat. Az összefüggéseket most sikerült a helyükre… Részletek „Más szemmel látom a világot…”

Magamra ilyen módon sohasem szántam időt, figyelmet

Kedves Katika és János! Nagy öröm volt számomra ez a nyolc hét Veletek, igazán sajnálom, hogy vége lett, szívesen hallgatnálak még… Részletek „Magamra ilyen módon sohasem szántam időt, figyelmet”

Együtt a Korona vírussal – tudatosan és imával!

Nagyon komoly dolog, amikor karanténba kerül az ember. Eddig elképzelhetetlen volt számomra, hogy valamire nincs „protokoll”. Most nem tudunk semmit – milyen tünet, milyen szövődmény, milyen következmény, milyen kimenetel vár… Részletek „Együtt a Korona vírussal – tudatosan és imával!”

Az „erős” nő megvilágosodása

„A legerősebb felismerésem az volt, hogy szeretnék „Yin nőként” élni. Eddig az a fajta „erős” nő… Részletek „Az „erős” nő megvilágosodása”

Az állásomat is a mindfulnessnek köszönhetem

„A Mindfulnessnek annyi csodás pillanatot, és hosszan tartó hatást köszönhetek, ami átszövi egész életem. Soha nem is gondoltam volna, hogy majd egyszer én, aki… Részletek „Az állásomat is a mindfulnessnek köszönhetem”

Bölcsebben reagálok a stresszes helyzetekben

„Hálás szívvel megköszönöm a 8 hét alatt megismert – ajándékba kapott – különleges módszert, melynek segítségével úgy érzem, más szemüvegen át látom a… Részletek „Bölcsebben reagálok a stresszes helyzetekben”

Kinyílt számomra a Világ

„Egyszerűen kinyílt számomra a világ. Minden más lett. Hogy vannak-e még negatív és félelem-teli… Részletek „Kinyílt számomra a Világ”

Nem csak az eredmény, de a jelen pillanat élménye is boldoggá tesz

„A munkámat sokkal pontosabban és precízebben tudom ellátni, mert jelen vagyok, és teljes figyelmemmel arra a feladatra tudok koncentrálni, amit éppen… Részletek „Nem csak az eredmény, de a jelen pillanat élménye is boldoggá tesz”

Megnyugvással és energiával tölt fel

„Megnyugvással, és emellett energiával tölt fel, ami segít abban, hogy a problémáimat tisztábban látom… Részletek „Megnyugvással és energiával tölt fel”

A bölcsesség nem korfüggő – egy gimnazista tapasztalatai a tréningről

Megtanultam, hogy az igazi valóság az valójában a jelen pillanatban van – minden más az vagy a múlt, vagy a jövő, ami már és még egyik sem valós. Az egyetlen biztos, az a jelen. A pillanat. Abban tanulok meg élni továbbra… Részletek „A bölcsesség nem korfüggő – egy gimnazista tapasztalatai a tréningről”