Egység nyilatkozat

Az EGYSÉG időtlen igazsága: EGYEK VAGYUNK Ezt az egyetemes igazságot osztja meg évezredek óta ez a szellemi bölcsesség, amit a modern tudomány megerősített. Elengedhetetlen ennek az igazságnak a befogadása, amikor MA IS VÁLASZOLNUNK KELL a világ legkrónikusabb és legégetőbb kihívásaira.

Kijelentem:

  1. Hogy mindannyian az Istennel / az Élettel / Egymással kölcsönösen kapcsolatban vagyunk, ez az egyetlen lelki üzenet, amelyre a világ várt, hogy szerető és fenntartható válaszokat adjon az emberiség kihívásaira.
  2. Hogy a világnak nem kell ilyennek lennie – és hogy az egyes emberek megváltoztathatják, a lelkük erejével.
  3. Az emberiség jó, és korlátlan képességekkel rendelkezik, és a társadalmi átalakulás a személyes átalakulással kezdődik. Ezért elismerem annak fontosságát, hogy az életem során kapcsolatba léphessek az én isteni eszményemmel és a belső bölcsességemmel; lehetővé téve a legszebb és a legmagasabb emberi képességszintet mindenki javára.
  4. Hogy az én törekvéseim támogatják a lelki alapelveket, a globális etikát és az egyetemes értékeket, mint például a tisztelet, az igazságosság, a békeméltóságszabadságfelelősség és együttműködés.
  5. Az embereknek szükségük van egymásra, hogy túlélhessenek ezen a bolygón. Tudomásul veszem, hogy mindannyian együtt vagyunk ebben a közösségben, és a közösség virágzik, amikor egymásról tanulunk és élvezzük sokféleségünk csodálatát és szépségét. Kijelentem, hogy megnyilvánulok annak érdekében, hogy olyan kultúrát hozzunk létre, amelyben mi, a világ népei, holisztikus, pozitív és átalakuló módon kezeljük közös globális aggályainkat, és együtt élünk egymással.
  6. Az Egység az egész életet tartalmazza – azokat a részeket is, amelyeket mi “másnak” vélünk. Tudom, hogy a teljesség és az együttérzés csak az élet minden megnyilvánulásának, egyediségének, szépségének és céljának elfogadásával létezik, és hogy ez az elfogadás velem kezdődik.
  7. Hogy részese vagyok a feltörekvő tudatosságnak, amely előmozdítja a nyitottságot, az érdeklődést, a kapcsolatokat és a kapcsolatot a magammal és az egész univerzummal, és felismerem az Egész csodáját, szépségét és rejtélyét.
  1. Támogatom a Globális Egység Napot, amely az egész emberiség számára megalapozza, hogy minden évben összejöhessünk, mint egy emberi család, hogy megbeszéljük, ünnepeljük és megtapasztaljuk az isteni Egységet egymással és az egész élettel.
  2. ITT és MOST, ez a változás ideje.

A TUDATOSSÁG, a lelki felemelkedés legmagasabb szintje, amikor tiszta szívvel elismerjük a fenti alapigazságokat és aláírásunkkal kinyilatkoztatjuk, hogy ekként szolgáljuk az összetartozásunkat mindennel és mindenkivel a Földön.

Az aláírás lehetősége – Ezt az űrlapot a Humanity’s Team Worldwide csapatában hozták létre.