Általános Együttműködési Szerződés (ÁSZF)

Felhívom a figyelmed a következő együttműködésre: vásárlóként (fogyasztóként) a www.lelkikoldokzsinoregyesulet.hu címen elérhető honlap szolgáltatásainak igénybe vételekor kinyilvánítod, hogy megismerted és elfogadod az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megfogalmazott Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF). Kérlek, olvasd el figyelmesen, és csakis azt követően vedd igénybe a szolgáltatásokat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és azokat magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted.

Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül közzétételre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

SZOLGÁLTATÓI ADATOK

 • Szolgáltató neve: Lelki Köldökzsinór Egyesület
 • Egyesület elnöke: dr. Ördög János
 • Székhelye: 5100 Jászberény, Jubileum utca 16.
 • Adószáma: 18848328-1-16
 • Banki szolgáltatója: MAGNET BANK
 • Számlaszáma: 16200106-11596013
 • Adományszámla száma: 16200106-11677013
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: lelkikoldokzsinoregyesulet@gmail.hu

A fenti szolgáltató a jelen szerződésben a továbbiakban: szolgáltató.

A JELNLEG MEGVÁSÁROLHATÓ SZOLGÁLTATÁSOK, ESEMÉNYEK, FOGLALKOZÁSOK KÖRE

 1. Mindfulness stressz-csökkentő tréning  https://lelki-koldokzsinor.hu/mindfulness-alapu-stressz-csokkento-mbsr-trening/
 1. Egészség monitoring https://lelki-koldokzsinor.hu/egeszseg-monitoring-es-teck-komplex/
 1. Selfness-coaching https://lelki-koldokzsinor.hu/selfness-coaching/
 1. Selfness-helpering https://lelki-koldokzsinor.hu/selfness-helpering/
 1. Elsősegélynyújtó oktatás https://lelki-koldokzsinor.hu/elsosegelynyujtas-oktatas/

IGÉNYBE VÉTELI INFORMÁCIÓK, ÁR-ÉRTÉK VISZONYOK

Az egyes szolgáltatások ára – amennyiben ez nem kerül másképp feltüntetésre – nem tartalmaz áfát, mivel a szolgáltató egyesület tevékenysége áfa-mentes.

Az egyes csoportos és egyéni szolgáltatások, események, foglalkozások árát a résztvevő (a továbbiakban: résztvevő) a szolgáltató által megadott keretek között

 1. esetenként előre meghatározott módon
 2. más esetben választható módon, lehetőségével arányosan határozhatja meg
 3. külön megállapodás alapján lehetőség van alacsonyabb vagy magasabb díj (adomány), vagy részletfizetés meghatározására is.

szolgáltatások leírásai pontosan meghatározzák a szolgáltatás árát, óraszámát és kereteit.

A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBE VÉTELÉNEK FOLYAMATA

 1. lépés: az egyes szolgáltatásokra történő jelentkezés a szolgáltatások/események/foglalkozások oldalán elérhető JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével kezdődik. Ebben a jelentkezésben a jelentkező kiválasztja a neki tetsző szolgáltatást/eseményt/foglalkozást. Amennyiben az ár választható, a megadott keretek között (alapár/támogatott ár/támogatói ár) állíthatja be, hogy mennyit fizet az adott szolgáltatásért.

jelentkezés elküldése (enter gomb) jelenti a résztvevő és a szolgáltató közötti szerződéses jogviszony kezdetét.

 1. lépés: a hozzánk beérkezett jelentkezésről elektronikus levélben küldünk visszajelzést, ezzel egyidejűleg átirányítjuk a jelentkezőt az ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI RENDSZERBE (amire az itt leírt uniós előírások vonatkoznak: https://fintechzone.hu/fontos-2021-01-01-tol-uj-szabalyok-szerint-kell-fizetni-az-interneten/ és az automatikus számlázó programba.
 1. lépés: amikor a fizetés megtörtént, újabb elektronikus levélben értesítjük a megvásárolt szolgáltatás/esemény/foglalkozás pontos időpontjáról, helyszínéről, ill. online szolgáltatás esetén a Zoom belépési linkjéről.
 1. A továbbiakban is elektronikus levelezés (szükség esetén telefonon: 3o/9621612 és 3o/9981545) útján tartjuk a kapcsolatot, adjuk át a kellő információkat, audio-vizuális tananyagokat.

EGYÉNI szolgáltatás (Egészség felmérés; Selfness-coaching; Selfness-helpering, elsősegély-nyújtás oktatás) esetén a jelentkezés elfogadását követően a résztvevőnek előre meg kell fizetnie az első részvételi díjat, majd alkalmanként (általában havonta) előre a további díjakat. A résztvevő ezzel a befizetéssel folyamatosan biztosítja a helyét a kiválasztott szolgáltatásban.

CSOPORTOS szolgáltatás (8 hetes tréning, vagy ismétlődő foglalkozások) esetén a résztvevő az 1. lépésben megegyezett ÖSSZEG befizetésével biztosítja a helyét a szolgáltatáson.

A szolgáltató fenntartja magának azt a jogot, hogy a mindenkori általános gazdasági és az egyéni életkörülményeket egyaránt figyelembe véve az árakat – továbbra is rugalmasan és méltányosan – aktualizálja.

A jelentkezésben megadott adatokat a szolgáltató az Adatvédelmi nyilatkozatban https://lelki-koldokzsinor.hu/wp-content/uploads/2021/07/adatkezelesi-tajekoztato.pdf  leírtak szerint kezeli.

A TRÉNING ÉRTÉKE, JELENLÉT, LEMONDÁS

A mindfulness tréningen való jelenlét a tapasztalatok szerint egész hátralévő életed minőségét megváltoztatja! https://lelki-koldokzsinor.hu/altalanos-visszajelzesek/

MINDEN RÉSZTVEVŐT ÉRINTŐ SZABÁLY: a tréningről egy bepótolt hiányzás lehetséges – semmilyen elküldött elméleti anyag nem pótolja az együttes gyakorlást és a közös tapasztalatcserét!  Ez nem akadékoskodás – ez elsősorban a Te fejlődésed, hosszú távú érdeked és a mindfulness hitelességének, értékének megőrzése.

Emlékeztetünk: az elején ezzel kezdjük: első helyre tesszük az értékrendünkbenelköteleződünk a Tréning iránt, ami nem egy tréning a sok közül, EZ MAGA AZ ÖRÖMTELI, MEGNYUGUDOTT, EGÉSZSÉGES ÉLET LEHETŐSÉGE!

Amennyiben a résztvevő rendkívüli események miatt (pl. betegség, baleset) nem tud részt venni a tréningen vagy más szolgáltatáson, akkor a befizetett előleg – vagy teljes tanfolyami díj – visszajár. Ha a résztvevő más ok miatt lép vissza, akkor a szolgáltató nem fizeti vissza az az előre befizetett teljes díjat, de az átvihető egy másik, három hónapon (éves klubtagság esetén egy éven) belül kezdődő megegyező szolgáltatásra, amennyiben a résztvevő legkésőbb a szolgáltatás/esemény/foglalkozás kezdete előtt három nappal jelzi ezt a szándékát a szolgáltatónak.

Amennyiben a szolgáltató mondja le a tanfolyamot vagy szolgáltatást, akkor a résztvevőt maradéktalanul kárpótolja maximum a résztvevő által befizetett díjak erejéig.

A szolgáltató és a résztvevő másképp is megegyezhetnek a díjak fizetéséről, ilyenkor az az egyezség érvényes.

A szolgáltató által biztosított szolgáltatások nem tartoznak az internetes vásárlással beszerezhető termékek körébe, ezért az internetes vásárlás szabályai nem vonatkoznak rájuk.

ETIKAI, JOGI ÉS TARTALMI KOMPETENCIÁK

A szolgáltató fenti szolgáltatások megvalósításával megbízott személyei (dr. Ördög János és dr. Ördögné Vecsey Katalin) a saját kompetenciájukon belül végzik, a saját végzettségeikre, képesítéseikre, tapasztalatukra támaszkodva, betartva a Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület és a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének szakmai és erkölcsi szabályait.

MellékletAdatkezelési Tájékoztató