Egészség monitoring (ES-TECK Komplex)

AZ ORVOS DOLGA és lehetősége: felismerni a betegséget és korlátozott keretek között kezelni azt A TE VÁGYAD ÉS TUDATOS LEHETŐSÉGED: megtartani a korlátlan egészséget

ES-TECK Komplex

A testi-, lelki- szellemi és kapcsolati egyensúly visszanyerésében, az egészség megőrzésében teljes értékű segítséget csak a holisztikusan gondolkodó, valódi okokat kereső, a betegségek tüneteit értelmezni képes, széleskörű ismereteket (pl. tradicionális kínai filozófia, homeopátia, modern biofizikai orvoslás, grafológiai és pszichológiai tesztek, az emberi elme működésének mélyreható ismerete, kronobiológiai személyiség elemzés…) integráló vizsgálat képes nyújtani!

A francia feltaláló orvos (Dr. Albert Maarek) legújabb fejlesztése: a bioszenzor alapú komputeres döntéstámogató ES-TECK KOMPLEX rendszer a XXI- század újabb kihívásainak megfelelő tudományos innováció a költséghatékonyság, az idő faktor, a tudományosság szempontjainak egyaránt megfelel, mely a világ minden földrészén “evidence based” minősítéssel rendelkezik. Mégis óvva intjük az olvasót, hogy összetévessze a hivatalos orvoslás diagnosztikájával.

Amíg ugyanis az orvostudomány feladata és lehetősége a betegség (patológia) kimutatása és kezelése, addig a mi eszközünk és a hozzátett holisztikus tudás (ami mögött már nem az anyag, hanem az anyag viselkedését vezérlő és működtető kvantumfizikai minőségű informatika és energetika áll) a sejtműködések egészségességének megállapítására alkalmas. Mi tehát nem betegséget diagnosztizálunk (az az orvostudomány dolga), hanem az egészségestől eltérő, orvosi műszerekkel még nem mérhető, igen finom, működésbeli változásokat jelezzük.

Szerencsére ezek a kezdeti eltérések az általunk ajánlott módszerekkel – az érintett aktív közreműködésével – általában rendezhetők és csak a változatlan, alacsony tudatossági szintű életmód esetén válhatnak idővel orvosilag is észlelhető betegségekké.

Maga az EGÉSZSÉG MEGŐRZÉSE pedig nem más, mint a csakis az érintett felnőtt által kézbe vehető epigenetikai tényezők tudatos megváltoztatása: a lelki béke tudatos megőrzése, az érzelmek intelligens harmonizálása, a gondolkodásmód bölcsebbé tétele, a szeretet megnyilvánítása! 

A 4’-es vizsgálat során az elektródák útján szerzett mérési eredményekből – ismert energetikai, elektrokémiai és biokémiai összefüggések felhasználásával és bonyolult szoftver segítségével – igen pontos képet kapunk a páciens belső szerveinek működőképességéről, sőt bepillantást nyerünk a gondolati- és érzelmi világába is! A stressz-folyamat a pszicho-neuro-endokrin-immunrendszer és az anyagcsere figyelemmel követése által tehát mérhetővé, követhetővé válik!

A következő, nem szabványba illő kérdésekre meglepően mélyreható és hasznos válaszokat kaphatnak, amennyiben elindulnak velünk erre az izgalmas felfedező útra!

Test-összetétel elemzés eredményeként a lelki egyensúly zavarai a szobamérlegen és a műszeren is megjelennek… Eredjünk a nyomába!

Öntsünk „tiszta vizet” a pohárba! Nem csupán mennyiségi folyadékfogyasztásról, hanem a bevitt víz sejtszintű sorsáról is érdemes tájékozódnunk ennek a vizsgálatnak a segítségével! A víz a „Víz elem”, azaz az érzelmi állapotunknak engedelmeskedve táplálja és tisztítja a sejtjeinket… Legyen kíváncsi rá, hogy az Ön élete valójában sótalan és sivár, vagy kiegyensúlyozott és örömteli!

„Vegye elő” a felesleget! Nehézfém raktára, hormonzavarának elindítója, érszűkületének megalapozója, lelki-testi védőbástyája nem csupán a rejtett zsírokból, és a felesleges finomított szénhidrátokból, de a bezárkózás és a fokozott érzékenység miatt is gyarapodik!

A betegséget (benne a daganatot) kiváltó rejtett epigenetikai tényezők egész sora határozható meg ezzel az érzékeny módszerrel. Nyomon követhető a stresszhez való alkalmazkodás állapota.

Fokozott teher = szimpatikotónia, energia túltengés, lúgos pH, fokozott anyagcsere, hajlam a heveny gyulladásra, növekedésre, túl-működésre… illetve  kimerültség = paraszimpatikotónia, energia hiány, savi pH, csökkent anyagcsere, hajlam a krónikus betegségre, sorvadásra, alul-működésre…)

Ne várjon az orvosi szűrővizsgálat pozitivitására! Vegyen részt évente ezen a preklinikai vizsgálaton!

Szívszorító érzései vannak? Nézze meg közelebbről, hogyan reagálnak koszorús erei!

A még csak készülődőben lévő magas vérnyomás és annak lehetséges okai is megtudhatók az elemzésből, mielőtt orvosa hipertóniát diagnosztizálna!

A bélrendszerben lakozik az egészségünket védő flóra (Mikrobiom) legnagyobb része. Valójában em az a kérdés, hogy erősítsük, vagy ne a védelmi rendszerünket, például pótoljuk-e a bélflórát, vagy nem, oltassunk, vagy ne oltassunk, hanem, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk (ez tetten érhető a méréssel) és lelkileg, szellemileg, testileg mit teszünk a védőflóra egészségének fenntartása érdekében!

Mindkét csapat legfontosabb tényezőit (szabad gyökök és enzimek) górcső alá vesszük, így sok féligazságot tisztázhatunk.

Tegyünk együtt rendet!

Tényleg csak a savasodás árthat nekünk? A nagyszámú mérések szerint a populáció 3o %-át betegebbé teszi az egyoldalú lúgosítási törekvés, 2o %-nak nincs szüksége korrekcióra! Mire hajlamosít az „elfelejtett” lúgos pH és mi a helyes megoldás? Mi köze a gondolatinknak és érzéseinknek a pH-hoz? Az igazi PH helyzetjelentés – közvetlenül a sejtek miliőjéből.

Nem a dohányzás, vagy a szennyezett levegő az igazi ártalom – reggeltől estig csendesen, észrevétlenül „fojtogatják” az (agy)sejtjeinket a stresszes gondolatok!

A vizsgálat után fellélegezhet.

 

A veséjébe látunk… felfedjük és közösen megoldjuk nehézségeit, félelmeit mindkét területen.

 

Az érzelmek és a csakrák energiája segít a korrekt válaszban.

 

A feszültségeinket az izmainkban és ízületeinkben hordozzuk – ha nem panaszkodik, akkor is megtaláljuk a testében a haragosait, félelmeit, hibáit és erényeit a térben és az időben…

Boldogtalanság, depresszió, pánik: az igazság kiderül!

 

Hol tartunk belső-külső harmóniánkban?

 

Az egészség tudatos megőrzése érdekében ÉRDEMES IGÉNYBE VENNI ÉVENTE!

KÉT ÓRÁNYI tartalmas, jövőbe mutató tájékozódás és tanulás A szolgáltatás értéke: 15 ooo Ft

dr. Ördög János, holisztikus szemléletű orvos, EÉC coach, mindfulness tanár

Egyeztessünk időpontot:

+36 30 962 1612

Helyszín:

a Lelki Köldökzsinór Egyesület Mindfulness Központja 5100 Jászberény, Rákóczi út 5.

Az egészség-őr házhoz jön!

Kérésre otthonában is igénybe veheti a mobil szolgáltatást!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges (+36 30 962 1612)! 
Kérjük, hogy a jelentkezési űrlapot csakis az időpont egyeztetés után töltsd ki!