Szolgáltatások

CSOPORTOS (1o-12 fő)

Mindfulness-alapú stressz-csökkentő (MBSR) tréning

A tudatos jelenlét gyakorlása – tudományosan is igazolható módon – elvezet a tudásból a bölcsességbe, a világ és az elme zajából a belső csendbe, a stresszes életünkből olyannyira hiányzó nyugalomba

Tudatos családtervezés – „Gyermek-váró Terem” Klub

Szeretettel hívunk minden társunkat a „GYERMEK-VÁRÓ TEREM” KLUBBA – melynek terében az összekötő kapocs: a gyermek-várás állapota.

Elsősegélynyújtás oktatás

Az elsősegélynyújtás olyan egészségügyi beavatkozás, melyet bárki – laikus vagy valamilyen egészségügyi képzettséggel rendelkező személy – elvégezhet a sürgősségi ellátás megkezdése előtt azért, hogy a baleset vagy hirtelen egészségkárosodás következményeit elhárítsa.

Szülésfelkészítő előadássorozat

A Lelki Köldökzsinór Egyesület küldetésének talán legértékesebb szolgáltatása az „EGÉSZSÉGTUDATOS VÁRANDÓS-GONDOZÁS”.

Egyéni

Egészség monitoring (ES-TECK Komplex)

A testi-, lelki- szellemi és kapcsolati egyensúly visszanyerésében, az egészség megőrzésében teljes értékű segítséget csak a holisztikusan gondolkodó, valódi okokat kereső, a betegségek tüneteit értelmezni képes, széleskörű ismereteket (pl. tradicionális kínai filozófia, homeopátia, modern biofizikai orvoslás, grafológiai és pszichológiai tesztek, az emberi elme működésének mélyreható ismerete, kronobiológiai személyiség elemzés…) integráló vizsgálat képes nyújtani!

Energia monitoring (Bio-Well)

A kéz, és különösen az ujjaink tapintó felületei nem csupán az érzékelés finom informátorai, hanem – ahogy az egyedi ujj-lenyomatok a bőrön – úgy az egész szervezet sajátságos energia-lenyomatai is.

Selfness-coaching

A selfness-coaching mindenekelőtt gyökeres szemléletváltást jelent az egészség megőrzésére és az életvezetés alakítására vonatkozóan. Ugyanakkor képességet és lehetőséget az egészségünk és az életünk tudatos kézbe vételére.

Selfness-helpering

A legtöbben szeretnének egy szebb, jobb, boldogabb, gazdagabb és teljesebb életet. Túlnyomó többségük figyelmének fókuszában mégsem egy szebb és jobb élet áll, hanem a jelenlegi körülményeik. Azok a körülmények, amik szerintük „akadályozzák” őket abban, hogy valóra váltsák az álmaikat és megtapasztalják a valódi teljességet.

Kronogenetikai elemzés

Az élőlények érzékelik az időt, s annak belső és külső ritmikus változásaival összehangolják élettevékenységüket. E jelenségek tanulmányozása, magyarázata és gyakorlati felhasználása a tárgya a biológia új ágának, amely önálló tudományággá különült el kronobiológia (idő-biológia) néven.

Ajándékkártya

Oktatóink

dr. Ördög János

dr. Ördögné Vecsey Katalin

Bevezetés a tapasztalatokba

Várandósok visszajelzések

Általános visszajelzések

Tanulók visszajelzések

Szülők visszajelzések

MBSR tréning videó

Scroll to Top