Energia monitoring (Bio-Well)

Tanulj velünk energia-takarékosan élni!

Tudatos lehetőség, hogy tudd, mennyire vagy biztonságban, védelemben és jó erőben – ami az egészségi állapotodra utal, és az egészség megőrzéséhez kellő módszerekhez vezet.

Ez a videó bemutatja az alapvető információkat a Bio-Well energetikai állapotfelmérésről:

Teljes értékű, egyszerű és gyors (3’) mérés a ujjvégek bio-foton kisugárzásáról.

A kéz, és különösen az ujjaink tapintó felületei nem csupán az érzékelés finom informátorai, hanem – ahogy az egyedi ujj-lenyomatok a bőrön – úgy az egész szervezet sajátságos energia-lenyomatai is.

A reggeltől estig átélt hullámzó érzelmeink – nevezzük STRESSZNEK – az ideg-, hormon-, immun-rendszer közvetítésével mély nyomokat hagynak az egész szervezetben és az egyes szerveinken is. A hagyományos kínai orvoslás évezredek óta ismeri az ezek hátterében finoman meghúzódó bio-energetikai folyamatokat, és kiegyensúlyozásukat alkalmazza a gyógyításban. A tudomány fejlődésének köszönhetően mára már modern berendezések állnak rendelkezésre, hogy ezeket a betegségeinket jóval megelőző energetikai diszharmóniákat pontosan szemléltethetővé tegyék.

Ezzel a megbetegedésre utaló előjeleket felismerve segítsenek a tudatos embernek MEGELŐZNI azokat.

Ilyen értékes készülék a BIO-WELL ENERGIA-MONITOR. Az értékelést végző szakember holisztikus tudásával együtt a kapott eredmények felbecsülhetetlen értékkel bírnak a mai stresszes, lét-bizonytalan világban, ahol a jövőnk egyre kevésbé kiszámíthatónak, saját részről befolyásolhatatlannak tűnik.

A valóságban mégis létezik az a tudás és az az eszköz, ami növeli a biztonság-tudatunkat és előtérbe helyezi az öngondoskodás új és üdvözítő lehetőségeit!

Amennyiben igénybe veszed a lehetőséget, a következő információkhoz juthatsz:

  • a teljes bio-energia meződ térképét részletesen megismerheted, láthatóvá válnak az egészségesen működő és a betegségre hajlamos szervek
  • a csakrák energetikája utal az egyes életterületeken kialakult egyensúlyzavaraidra, ezáltal figyelmeztet a szükséges teendőkre a betegségek megelőzésében
  • megtudhatod, hogy milyen a stressz-tűrő képességed, az általános energetikai egyensúlyod, ezáltal a védelmi rendszered stabilitása
  • az is kiderül, hogy hol tartasz éppen a testi-lelki-szellemi bioritmusod hullámzásában, és alkalmazkodhatsz az éppen aktuális lehetőségeidhez

Rendszeresen összehasonlíthatod a jelenlegi és a korábbi eredményeidet, nyomon követheted, hogy az egészséged érdekében tett lépések milyen eredménnyel jártak, ill. mit érdemes még tenned, hogy a jövőben is BIZTONSÁGBAN ÉREZHESD magad.

A bajba jutott számára az első segítség a legfontosabb!

A tiszta, bölcs gondolkodás, a lelki béke és a szeretet a boldog, egészséges élet és a bizalomteljes kapcsolatok záloga. És ezt a Bio-Well monitoring mérései is hűen fogják igazolni.

A mérés és az értékelés, valamit a javaslattétel együtt egy órányi időtartamot vesz igénybe. 5 éves kortól szülővel, egyébként mindenki számára ajánlott, különösen, ha tudatosan akarsz gondoskodni magadról! 

Érezd magad jól a bőrödben, éld az életed tudatosan, állapotodról győződj meg évente, vagy a nehéz élethelyzetek közepette soron kívül.

Várunk szeretettel!  

Egyeztessünk időpontot:

+36 30 962 1612

Helyszín:

a Lelki Köldökzsinór Egyesület telephelye: 5100 Jászberény, Jubileum utca 16