Energia monitoring (Bio-Well)

Tudatos lehetőség, hogy tudd, mennyire vagy biztonságban, védelemben és jó erőben – ami az egészségi állapotodra utal, és az egészség megőrzéséhez kellő módszerekhez vezet.

Ez a videó bemutatja az alapvető információkat a Bio-Well energetikai állapotfelmérésről:

Teljes értékű, egyszerű és gyors (3’) mérés a ujjvégek bio-foton kisugárzásáról.

A kéz, és különösen az ujjaink tapintó felületei nem csupán az érzékelés finom informátorai, hanem – ahogy az egyedi ujj-lenyomatok a bőrön – úgy az egész szervezet sajátságos energia-lenyomatai is.

A reggeltől estig átélt hullámzó érzelmeink – nevezzük STRESSZNEK – az ideg-, hormon-, immun-rendszer közvetítésével mély nyomokat hagynak az egész szervezetben és az egyes szerveinken is. A hagyományos kínai orvoslás évezredek óta ismeri az ezek hátterében finoman meghúzódó bio-energetikai folyamatokat, és kiegyensúlyozásukat alkalmazza a gyógyításban. A tudomány fejlődésének köszönhetően mára már modern berendezések állnak rendelkezésre, hogy ezeket a betegségeinket jóval megelőző energetikai diszharmóniákat pontosan szemléltethetővé tegyék.

Ezzel a megbetegedésre utaló előjeleket felismerve segítsenek a tudatos embernek MEGELŐZNI azokat.

Ilyen értékes készülék a BIO-WELL ENERGIA-MONITOR. Az értékelést végző szakember holisztikus tudásával együtt a kapott eredmények felbecsülhetetlen értékkel bírnak a mai stresszes, lét-bizonytalan világban, ahol a jövőnk egyre kevésbé kiszámíthatónak, saját részről befolyásolhatatlannak tűnik.

A valóságban mégis létezik az a tudás és az az eszköz, ami növeli a biztonság-tudatunkat és előtérbe helyezi az öngondoskodás új és üdvözítő lehetőségeit!

Amennyiben igénybe veszed a lehetőséget, a következő információkhoz juthatsz:

Rendszeresen összehasonlíthatod a jelenlegi és a korábbi eredményeidet, nyomon követheted, hogy az egészséged érdekében tett lépések milyen eredménnyel jártak, ill. mit érdemes még tenned, hogy a jövőben is BIZTONSÁGBAN ÉREZHESD magad.

Előre eláruljuk, hogy ehhez a leghelyesebb út a TUDATOS ÉLETVEZETÉS, a mindfulness-tréning elvégzése és az ott tanult figyelem-gyakorlatok, meditációk bevezetése az életedbe.

A tiszta, bölcs gondolkodás, a lelki béke és a szeretet a boldog, egészséges élet és a bizalomteljes kapcsolatok záloga. És ezt a Bio-Well monitoring mérései is hűen fogják igazolni.

A mérés és az értékelés, valamit a javaslattétel együtt egy órányi időtartamot vesz igénybe. 5 éves kortól szülővel, egyébként mindenki számára ajánlott, különösen, ha tudatosan akarsz gondoskodni magadról! 

Érezd magad jól a bőrödben, éld az életed tudatosan, állapotodról győződj meg évente, vagy a nehéz élethelyzetek közepette soron kívül.

Várunk szeretettel!  

dr. Ördög János

Oktatói tapasztalat:

Egyeztessünk időpontot:

+36 30 962 1612

Helyszín:

a Lelki Köldökzsinór Egyesület Mindfulness Központja 5100 Jászberény, Rákóczi út 5.

Oktatóink

dr. Ördög János

dr. Ördögné Vecsey Katalin

Bevezetés a tapasztalatokba

Várandósok visszajelzések

Tanulók visszajelzések

Szülők visszajelzések

Általános visszajelzések

Közösségi média

Csatlakozási űrlap