Elsősegélynyújtás oktatás

Az elsősegélynyújtás fogalma

Az elsősegélynyújtás olyan egészségügyi beavatkozás, melyet bárki – laikus vagy valamilyen egészségügyi képzettséggel rendelkező személy – elvégezhet a sürgősségi ellátás megkezdése előtt azért, hogy a baleset vagy hirtelen egészségkárosodás következményeit elhárítsa.

A mindennapokban, bármikor és bárhol szembekerülhetünk egy olyan helyzettel, ami gyorsan, váratlanul következik be és sok esetben csak az ösztöneink, a reflexeink segítenek abban, hogy lépni tudjunk a sérült helyzetének javításának érdekében. Nagy nyugalmat, átlátó képességet, gyorsaságot, fegyelmezettséget igényel az elsősegélynyújtó tevékenysége, hiszen, ha nem vagyunk nyugodtak, határozottak a segítségnyújtás elmarad, ami a sérült állapotának romlásához vezethet.

Az elsősegély nyújtás célja

A bajba jutott számára az első segítség a legfontosabb!

A hivatalos elvárásokon, valamint az elméleti ismeretek átadásán és gyakorlati megvalósításán messze túl a hallgatók egy teljességre törekvő életszemléletet, emberhez méltó hozzáállást is tanulhatnak, a bizalomteljes, együttműködő kommunikációból is ízelítőt kapnak. Minden, ami kiegészítésképpen az Élet éléséhez elengedhetetlen (nyugalom, tiszta fej, bölcs döntések meghozatala), azt az oktatótól mintaképpen megkapják – ezáltal válnak ezek a találkozások barátságosabbakká, a vizsgákon és az életben elérhető eredmények egyaránt jobbá, a résztvevő emberek pedig értékesebbekké.

A szolgáltatás értéke: 2o ooo Ft

(2 x 3 óra elmélet és 1 x 3 óra gyakorlat)

Csatlakozhatsz csoportokhoz negyedévente, vagy jelentkezhetsz egyéni képzésre is!

dr. Ördögné Vecsey Katalin

Oktatói tapasztalat:

Elérhetőségei:

Oktatóink

dr. Ördög János

dr. Ördögné Vecsey Katalin

Bevezetés a tapasztalatokba

Várandósok visszajelzések

Tanulók visszajelzések

Szülők visszajelzések

Általános visszajelzések

Közösségi média

Csatlakozási űrlap