Várandósok tapasztalatai

Mindfullness = kismama lettem

Azzal szeretném kezdeni, hogy én a mindfullnessnek köszönhetem, hogy kismama lettem! Egy nehéz időszakban, amikor egy kis angyalkát elvesztettünk, ismerkedtem meg a… Részletek „Mindfullness = kismama lettem”

Szeretet-meditáció a kisbabámmal

„A várandósoknak készített vezetett meditációkat rendszeresen csináltam, így vettem fel a kapcsolatot a magzatommal. A szeretetmeditációt a nap bármely szakaszában… Részletek „Szeretet-meditáció a kisbabámmal”

A természetes szülés tudatos élménye

„A szülés számomra méltó lezárása volt az azt megelőző 9 hónapnak. El se tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok… Részletek „A természetes szülés tudatos élménye”

Félelem és beavatkozás nélkül

„A várandósság alatt semmi félelem és aggodalom nem volt bennem. A labor eredményeim végig jók voltak. Biztonságban éreztem magunkat a tréningen tanultaknak… Részletek „Félelem és beavatkozás nélkül”

Stressz, meditáció, vércukor

„Mire Gergővel várandós lettem, már részt vettem a MBSR tréningen, és igyekeztem az ott tanultakat a napjaim részévé… Részletek „Stressz, meditáció, vércukor”

Jelen voltam a születése pillanatában…

„Négy várandóságom és szülésélményem kapcsolódik a jászberényi Erzsébet… Részletek „Jelen voltam a születése pillanatában…”

Terhességi bajokra meditáció?

Azoknak szeretnék útmutatást adni, akik gondtalan várandósságot szeretnének. Azoknak, akik képesek elhinni,… Részletek „Terhességi bajokra meditáció?”

Várandósság tiszta tudattal

„A tanfolyam során sikerült belátnom, hogy a kevesebb néha több. Nem feltétlenül a megfeszített munka vezet… Részletek „Várandósság tiszta tudattal”

A meditációs gyakorlatok testileg is azonnal hatnak…

„A mindfulness tréningről a várandósgondozásom első alkalmával szereztem tudomást. Örömmel vártam a tréninget, mert egész életemben szorongó típus… Részletek „A meditációs gyakorlatok testileg is azonnal hatnak…”