Tanuló fiatalaok tapasztalatai

Nyugodtabb lettem

„Nyugodtabb lettem. Ezt a környezetem is észrevette, otthon is gyakran… Részletek „Nyugodtabb lettem”

Nagyon sokat változtam

„Nagyon sokat változtam. Minden foglalkozást nagyon vártam. A tanfolyam óta lecsillapodtam, sokat segített, hogy rendesebb… Részletek „Nagyon sokat változtam”

Sokkal többet figyelek az órákon

„Sokkal nyugodtabb vagyok, nem vagyok állandóan ideges a tanulás miatt. Sokkal többet figyelek az… Részletek „Sokkal többet figyelek az órákon”

A szüleim is dicsérnek érte

„Amikor elkezdődött a tanfolyam, azt gondoltam, hogy nagyon semmiben sem fogok változni. Aztán minden egyes foglalkozás után egyre jobban éreztem… Részletek „A szüleim is dicsérnek érte”

Nekem nem vált be

„Szerintem rosszabb lett, mint volt. Anyukám szerint is ingerlékenyebb vagyok a tanfolyam óta. Csináltam rendesen, nem jött… Részletek „Nekem nem vált be”

Kiegyensúlyozottabb lett az életem

„Kedvencem a spagetti próba (a szerk: a figyelem-gyakorlatok egyike) volt! A tanfolyamon tanultakat szoktam gyakorolni. Ajánlom más gyerekeknek… Részletek „Kiegyensúlyozottabb lett az életem”

Jobban tudok aludni

„Én nagyon élveztem a tanfolyamot és komolyan vettem a foglalkozásokat! Ajánlom másoknak is! Észrevettem magamon, hogy jobban tudok… Részletek „Jobban tudok aludni”

Figyelmesebb és magabiztosabb lettem

„Figyelmesebb és magabiztosabb lettem. Történelemből nem álltam valami fényesen, de mióta elvégeztem a… Részletek „Figyelmesebb és magabiztosabb lettem”

Jobban tudom a konfliktusokat kezelni

„Jobban tudom a konfliktusokat kezelni. Oda tudok figyelni az órákon. A kedvenc… Részletek „Jobban tudom a konfliktusokat kezelni”

Nem szabad feladni az álmainkat

„Nagyon tetszett a tanfolyam és sokat segített. A tanfolyamon megtanultam,… Részletek „Nem szabad feladni az álmainkat”

A bölcsesség nem korfüggő – egy gimnazista tapasztalatai a tréningről

Megtanultam, hogy az igazi valóság az valójában a jelen pillanatban van – minden más az vagy a múlt, vagy a jövő, ami már és még egyik sem valós. Az egyetlen biztos, az a jelen. A pillanat. Abban tanulok meg élni továbbra… Részletek „A bölcsesség nem korfüggő – egy gimnazista tapasztalatai a tréningről”