Stressz teszt

Értékelés

12-24 pont: Amennyiben őszintén válaszolt, akkor nincs nagy probléma a stresszel.
 Az Önt érő stressz mértéke normális, és Ön is jól tudja kezelni a stresszhelyzeteket. Figyeljen arra továbbra is, hogy tartsa meg ezt az egyensúlyt, és maradjon kiegyensúlyozott az élete. 

Az EGYENSÚLYBAN MARADÁSHOZ értékes lehetőség az éber figyelem, tudatos jelenlét elsajátítása és gyakorlása az MBSR stressz-csökkentő, életminőség javító tréningen!

25-47 pont: Nem kellene tisztába tenni valamit?
Nem mindig kezeli megfelelően a stresszt, az Önt érő negatív hatásokat, és ezzel elsősorban önmagának árt. Hajlamos arra, hogy túlságosan érzékenyen reagáljon és feleslegesen sok energiát pazaroljon el ezekre a szituációkra. Figyeljen oda kicsit jobban Önmagára! Már az is sokat segít, ha felismeri és tudatosítja a stresszhelyzeteket.

BÚCSÚT MONDHAT A STRESSZNEK, ha eljön a mindfulness stressz-csökkentő tréningünkre.

48-60 pont: Úgy látszik, tekintélyes kupacot halmozott fel, ideje lenne kitakarítani!

Önnek nagyon feszültek és stresszesek a mindennapjai, valószínűleg tisztában is van ezzel. Ezzel nemcsak környezetének nem használ, hanem saját egészségét is rombolja. Próbáljon tudatosan változtatni, terelje egészségesebb mederbe életmódját, ne adja át magát a
stressznek. Próbáljon ki olyan stressz-oldó technikákat, amelyek segíthetnek Önnek.

Egyszer s mindenkorra MEGSZABADULHAT A STRESSZTŐL ÉS AZ AZZAL ÖSSZEFÜGGŐ PANASZAITÓL, ha mielőbb beiratkozik az MBSR-tréningünkre!

Oktatóink

dr. Ördög János

dr. Ördögné Vecsey Katalin

Bevezetés a tapasztalatokba

Várandósok visszajelzések

Tanulók visszajelzések

Szülők visszajelzések

Általános visszajelzések

Közösségi média

Csatlakozási űrlap