ONLINE részvétel

Jelen esetben egy ONLINE MEGTARTANDÓ mindfulness-tréningre jelentkezhetsz.

A felhők között, ONLINE indulunk az egymás általi közös fejlődés útjára, és próbáljuk meg valamelyest pótolni a személyes jelenlét átmeneti hiányát…

Ehhez az elengedhetetlen TECHNIKAI FELTÉTELEK a következők:

Kamerával és mikrofonnal rendelkező, normál méretű számítógépre és nagy sebességű (szélessávú) internet-kapcsolatra van szükség a korrekt online együttműködéshez.
Mobil eszközök, például telefonok és kisméretű táblagépek használata nem ajánlott.

A Zoom-találkozó belépési linkjét külön elküldjük számodra !

Ha még nem használtál Zoom szoftvert, akkor 10 perccel a találkozó kezdete előtt kattints a megadott linkre – a felugró “download Zoom” üzenetére kattintva telepítheted az alkalmazást.
Jelszó, regisztráció nem szükséges.
Engedélyezd a hang és videó csatlakozást.
Ezzel benn is vagy a Zoom konferencia-teremben.

A bővebb információkat a Zoom-használatról ITT találhatjátok.

Ha segítségre szorulsz, akkor hívj 30/9621612 😉

A jelentkezési űrlap elküldésével ablakot nyitottál egy boldogabb, teljesebb jövőre!

Az itt elérhető MBSR-tréning szabadáras szolgáltatásnak minősül.

Ez azt jelenti, hogy teljes egészében Rád van bízva, anyagilag milyen mértékben honorálod ebbe a felemelő, sorsfordító szolgáltatásba fektetett sok éves munkánkat. A Lelki Köldökzsinór Egyesület, mint nonprofit szervezet ugyanis a szellemi alkotásai értékeiből befolyt fizetség által működik. A Te hozzájárulásoddal egyre magasabb minőségben és egyre több ember számára tudjuk átadni a küldetésünkben vállaltakat: közös jövőnk, az emberi tudatosság, szeretet és bölcsesség, a tudatos egészségmegőrzés legteljesebb eszköztárának terjesztését személyesen és az online térben egyaránt. Többek között olyan létfontosságú kiadást, mint a tréningeknek és rendezvényeknek otthont adó Mindfulness Központ bérleti díját segíted megtéríteni.

Ám ha jelen körülményeid között mégsem teheted meg, hogy ilyenformán hozzájárulj munkánk végzéséhez, az se tartson vissza a részvételtől, hiszen ezért is szabadáras! A kölcsönös bizalom, az odaadás minden formája, a tréningen tanultak bevezetése az Életbe, ami hosszú távon mindannyiunk számára bizonyosan megtérül.

A Lelki Köldökzsinór Egyesület MAGNET BANK számlaszáma: 16200106-11596013

A küldetésünk beteljesítését szolgáló nagylelkű adományokat örömmel fogadjuk.