Kronogenetikai elemzés

Felfedezni önmagunkat mindannyiunk természetes vágya: megismerni rejtett képességeinket, gyengéinket, erősségeinket, tudatosan javunkra fordítani azokat.

Nem kevesebbet állítunk, mint hogy titkaink ott rejtőznek születési dátumunk számaiban! A fátylat pedig a kronobiológiai személyiségelemzés lebbenti fel eddig kevéssé ismert és kihasználatlan tulajdonságainkról!

Az élőlények érzékelik az időt, s annak belső és külső ritmikus változásaival összehangolják élettevékenységüket. E jelenségek tanulmányozása, magyarázata és gyakorlati felhasználása a tárgya a biológia új ágának, amely önálló tudományággá különült el kronobiológia (idő-biológia) néven.

A földi életre, így az emberi szervezetre is a legjelentősebb külső hatással a kozmikus elektromágneses jelenségek vannak. Ezek az energetikai és információs kölcsönhatások maradandó változásokat hoznak létre az élő szervezet hasonló rendszereiben – a legmodernebb kvantumfizikai elméletek (pl. NES) által tudományosan igazolt módon.

A kronobiológia egyik ágazata az ember születési napjára jellemző kozmikus hatásokkal foglalkozik.

Ezek mintegy „harmadik szülőként” meghatározzák alapvető tulajdonságainkat, képességeinket, egész életünket végigkísérő személyiségjegyekkel ruháznak fel bennünket.

A kozmikus hatások által modulált személyiségjegyeinket tárja elénk a KRONOGENETIKA.

Mindannyiunknak van erős és gyenge oldala, ami előnyt vagy hátrányt jelent élethelyzeteinkben.

Ha nem a valódi adottságainknak, „típusunknak” megfelelően élünk, és választunk foglalkozást, párt magunknak, akkor felesleges feszültséget, stresszhelyzeteket teremtünk, és a megfelelési kényszer viszi el energiánk nagy részét. Ehhez hosszú távon nem tud alkalmazkodni a szervezet és végül megbetegszik.

A KRONO-GENETIKAI ELEMZÉS az eddig ismert legszélesebb skálájú emberismereti módszer – csaknem ezer féle embertípust képes megkülönböztetni.

Segítségével megtudhatjuk, hogy személyiségünk milyen alapvető tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik fizikai, érzelmi és intellektuális szinten egyaránt.

A kronobiológiai pszicho-genetika a születés évének, hónapjának és napjának számjegyeit használja fel, és ezek segítségével állapítja meg az egyén adottságait jellemző holografikusan tárolt információkat (számokat). A számokhoz tartozó jellegzetességeket egy részletesen kidolgozott rendszer (szoftver) tartalmazza.

Egyéniségünk jellemzőinek szakszerű elemzés utáni tudatosítása, elfogadása és előnyös felhasználása megkönnyíti önmagunk megismerését, személyiségünk fejlesztését, segíti emberi kapcsolatainkat.

Segít a párválasztásbansaját és gyermekink pályaválasztásában. Krono-genetikai ismeretek birtokában időben meghatározhatók a megbetegedésre való hajlamok, s ezzel megelőzhetők maguk a betegségek. 

A krono-genetika által megtanulhatjuk önmagunkat és embertársainkat a saját temperamentumuk szerint elfogadni.

A krono-genetika önismereti útja során gyakorlatilag mindenre rálátást szerezhetünk, amivel kapcsolatba kerülünk az életben. Ezen belül elsősorban a személyiség, a lélek, az emberi kapcsolatok és a világ működésének megismerése a cél!

Összehangolhatjuk általa valódi képességeinket életcéljainkkal!

A kozmikus hatások által modulált személyiségjegyeinket tárja elénk a KRONOGENETIKA.

ONLINE SZOLGÁLTATÁS A szolgáltatás értéke: 1o ooo Ft / óra dr. Ördögné Vecsey Katalin mindfulness-tanár, tanácsadó

Egyeztessünk időpontot: +36 30 998 1545

  • Szolgáltatás

    Kronogenetikai elemzés

    10 000 Ft Kosárba teszem

Előzetes időpont egyeztetés szükséges (+36 30 998 1545)! 
Kérjük, hogy a jelentkezési űrlapot csakis az időpont egyeztetés után töltsd ki!

Oktatóink

dr. Ördög János

dr. Ördögné Vecsey Katalin

Bevezetés a tapasztalatokba

Várandósok visszajelzések

Tanulók visszajelzések

Szülők visszajelzések

Általános visszajelzések

Közösségi média

Csatlakozási űrlap