Itt az idő. A mi időnk.

Talán még mindig kevesen tudják, hogy létezik a világon az egyre nagyobb teret magáénak tudható, mélyen humánus eszméket képviselő emberek csapata, a Humanity’s Team (Emberiesség Csapata).

Az Emberiesség Csapata a világ első számú nonprofit szervezete a jelenleg zajló világméretű spirituális, szellemi-lelki átalakulás támogatásában, tagjai pedig a tudatos evolúciót, a bolygónkon élők ébredését és az élet minden szintjén virágozó együtt gondolkodást, együttérzést és együttműködést szolgálják.

A Lelki Köldökzsinór Egyesület küldetésének lényege ugyanaz, mint az Emberiesség Csapatáé, a tudatos jelenlét tréningjeink (MBSR) pedig elvezetnek ehhez a minőségi Emberré váláshoz – ami törvényszerűen megváltoztatja a Világot.

Életünknek ebben a sorsfordító szakaszában ezzel a mostani bejegyzéssel szeretnék nyomatékot adni a Lelki Köldökzsinór Egyesület lelkes csapata önfeláldozó szolgálatának egy világszerte elismert Embertársunk, a Humanity’s Team egyik alapítója, Steve Farrell gondolataival és hitvallásával!

„Kedvesek!

Ideje figyelnünk a „jobbra”, nem pedig a „nagyobbra” vagy a „többre”…

Az emberiség csapatában mindannyian reméljük, hogy Te és a tieid békével és egyensúlyban navigálnak. Tudjuk, mekkora kihívást jelenthet egy csendes hely, az otthon megtalálása, miközben a gyerekeket gondozzuk és a különleges igényekkel küzdő időseket támogatjuk.

Ma írok valamit, amely sürgető prioritássá vált a Korona-vírus világjárvány idején.

Ez a sürgősség az, hogy ne engedjük, hogy kicsússzon a kezünkből a lehetőség, hogy átalakítsuk a „szünetet”, amelyet jelenleg tapasztalunk közösségeinkben és a világban. A szünet ideiglenes megállást jelent. Általában, amikor távolodunk a „szünettől”, folytatjuk ugyanazt az irányt.

Úgy gondolom, hogy ez katasztrófa lenne. Minden súlyos kihívás ajándékot, lehetőséget kínál, ha időt fordítunk arra, hogy elmélyüljünk benne.

Ebben az esetben, ha kilépünk a karanténból, akkor valószínűleg az a lehetőségünk, hogy „újrakezdjük”, és nem megyünk tovább ugyanabba az irányba.

A „reset” azt jelenti, hogy egy teljesen új irányba indulunk. Ez átgondolt újjáépítést, tudatos helyreállítást jelent, tehát visszatérünk az élet és a természet ritmusához.

Amikor ezt megtesszük, újra kapcsolatba kerülünk az élet áldásával és szépségével. Elkezdjük élni a saját életünket és észleljük a körülöttünk lévő sokféleséget. A látható és láthatatlan isteni jelenlétté válunk.

Intuitív módon cselekszünk. Tudatos választásaink és mindennapi döntéseink egyre inkább tükrözik az egyetemes intelligenciát, az egyetemes megértést és az egységes kifejeződést, amelyek az isteni tudat alapját képezik.

Sokan elveszítették a kapcsolatot ezzel a csodálatos intelligenciával. A mai modern világban elfoglaltak vagyunk a „nagyobb” és a „több” építésében, bár a legtöbbünknek sokkal több van, mint amire szüksége van.

Ez majdnem olyan, mintha az „Amerikai álom” varázslat hatása alá kerülnénk, annak ellenére, hogy ezt az álmot a saját veszélyeztetésünk árán éljük.

A helyzet még rosszabbá vált azáltal, hogy ez a kollektív életmód egzisztenciális válságot okozott a Földön. A világ 7,7 milliárd lakosságának nincs elegendő forrása ahhoz, hogy így élhessen.

Sokan egyetértenek ezzel most. Felfogták, hogy jobban is csinálhatjuk.

Visszatérhetünk ahhoz, hogy egy ritmusban éljünk egymással és a Földdel. Az élet valódi ajándékát felkarolhatjuk.

Felhasználhatjuk a jelenlegi megállást a korábbi alaphelyzet megváltoztatására, és újjáépíthetjük kereskedelmi formáinkat, intézményeinket és a Földön való életmódunkat. Hozzunk létre holisztikus életmódot. Kialakíthatunk a földön gyengéd életformákat.

Lehetünk együtt-érzőbbek.

Talán ez a teljes életre szólító felhívás. Eltévesztettük az utat az elfoglaltságaink miatt.

De most, amikor időt kaptunk a gondolkodásra és a belső útmutatásra, megint megtalálhatjuk az utat.

Tehát, miközben ellátjuk a körülöttünk lévő sürgős orvosi eseteket, gyógyítsuk meg az életmódunkat is itt a Földön. Támogassuk a tudatos közösségeket és a tudatos világot. Engedd el, hogy tervezz nagyobbat és többet, és összpontosíts a “jobbra”.

Ha ezt megtesszük, akkor gyógyítjuk a bennünket sújtó orvosi sürgős eseteket, és meggyógyíthatjuk az egzisztenciális válságot, amely körülveszi drága bolygónkat.

Ez egy magas rendű küldetés, nem lehet időt pazarolni. Mindannyian fel kell készülnünk arra, hogy túllépünk a kényelmi zónánkon.

Mindannyian tudatos vezetővé kell válnunk, és egyedülálló és különleges szerepünket kell játszanunk ebben a különleges időben. Nem kell alábecsülni belső forrásunkat, mert egyetlen tudatos vezető sem teszi ezt.

Megértem, hogy ezek a szavak merésznek tűnhetnek, de igazán hiszem, hogy a Koronavírus-járvány ideális időt adott a változáshoz.

Hozzuk létre együtt azt a világot, amelyről oly sok éve álmodtunk.

Itt az idő. A mi időnk.”

A tudatos evolúció szolgálatában: https://www.humanitysteam.org/

Steve Farrell

Az Emberiség Csapatának (Humanity’s Team) ügyvezető igazgatója

Tehát: itt az idő. A mi időnk. A Te időd.

Várunk szeretettel minden jó érzésű olvasónkat az új Embert és jövőt teremteni segítő tréningjeinken.

Jelentkezés itt : https://www.lelki-koldokzsinor.hu/szolgaltatasok/

Dr. Ördög János, a Lelki Köldökzsinór Egyesület elnöke